Poster open dagen 2022

OPEN DAGEN 25 & 26 JUNI

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

In 2016 zijn de eerste open dagen ontstaan, tijdens het feestelijk heropenen van onze winkel.

Het bleek een succes en daarom organiseren we ze nu jaarlijks in het voorjaar. De open dagen worden altijd gehouden in juni, het hele weekend heeft iedereen de mogelijkheid om onze boerderij te bekijken tussen 10.00 en 16.00 uur. Er is dan altijd van alles te doen zoals ponyrijden, schminken, springkussens en het plukken van fruit. Er staan diverse kramen opgesteld en je kunt een kijkje nemen in de rundveestal. Ieder jaar proberen we weer een nieuwe activiteit of bezienswaardigheid te verzinnen zodat er ieder jaar weer iets nieuws te beleven valt. Zodra de datum bekend is, wordt deze vermeld op de website en onze
Facebook pagina en kunnen we weer gaan aftellen!

DIEREN

Natuurlijk zijn er altijd veel dieren te zien op de boerderij. Ook hebben we in het voorjaar vaak pasgeboren dieren wat het extra leuk maakt!

Kom de geitjes en paarden aaien en bekijk de kuikens van dichtbij!

TRACTORS

Tractors mogen natuurlijk niet ontbreken op de boerderij. Tijdens de open dagen staan ze verspreid op de boerderij. Van traptractor tot grote tractor, nu kun je erop zitten! In 2018 hadden we tijdens de open dagen zelfs een “sport” tractor welke enkel gebruikt wordt om wedstrijden te rijden. Die was pas mooi en wat een geluid kwam eruit!

PONYRIJDEN

Het ponyrijden is ieder jaar weer een hit, onze lieve viervoeters zijn bereid om een rondje te maken met jou op de rug. Durf je er niet op, kom ze dan zeker even aaien en je zult zien dat ze wel van een beetje aandacht houden.

IMKER

Ook de imker is ieder jaar aanwezig op de open dagen met zijn glazen bijenkast. Bij hem kun je terecht met al je vragen over bijen en honing. Door de glazen bijenkast kun je de bijen van heel dichtbij bekijken. Kun jij de koningin vinden, denk je?

VLEES UIT EIGEN STAL

Ieder jaar laten we iedereen weer wat lekkers of wat nieuws proeven van ons vlees. Daarnaast kun je ook een broodje hamburger bestellen,

heerlijke hamburgers bereid op de green egg. Let op: dit zijn wel de lekkerste hamburgers uit de streek! Uiteraard van onze eigen koeien.

STREEKMARKT

Diverse leveranciers van streekproducten die in onze winkel te koop zijn, kunnen je tijdens dit weekend antwoorden geven op al je vragen. Daarnaast laten ze ook hun producten proeven. Denk aan lekkere boerenkaas, echt ouderwetse boerenmelk uit de fles en heerlijk boerenijs. Ook verkopen ze hun producten dit weekend in hun eigen kraam, zodat je kennis kunt maken met de producten en bijvoorbeeld heerlijke verse paling of zalm kunt kopen.

KINDERHOEK

De kinderen vermaken zich op het springkussen, trappen rond op een traptractor of staan in de rij om gratis geschminkt te worden door Naomi, terwijl u zelf lekker een drankje doet op het terras. Naomi zorg ervoor dat de kinderen heel mooi geschminkt worden en zo lopen er heel veel kleurrijke, lachende gezichtjes rond op de boerderij.

EEN KIJKJE IN DE RUNDVEESTALLEN

Wilt u met eigen ogen zien hoe onze runderen erbij lopen op stal?
Dat kan tijdens de open dagen.

De boer is op stal aanwezig om antwoord te geven op al je vragen. Zie wat ze te eten krijgen, hoor ze loeien en zie ze lekker in het stro liggen. Wellicht kun je er 1 aaien of een boterham voeren, daar zijn ze dol op.

Adres

Rietdijk 4
4824 ZB Breda
Mobiel : 06-30301447
info@boerderijkieboom.nl

volg ons op

facebook logo
instagram logo

Copyright © Boerderij van den Kieboom 2019 | KvK nummer 65314425 | Btw-nummer NL856062194B01 |
Realisatie: Witkam Webdesign | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap | Disclaimer | Cookies