kleuterfeestje

Leeftijd: vanaf 4 t/m 5 jaar
(minimaal 6, maximaal 8 kinderen)
Duur: 2 uur
Prijs: € 16,50 per kind

Meer informatie...

Dit kinderfeestje op de boerderij begint met uitpakken van de cadeautjes, limonade en het versieren van een boerencakeje. Hierna maken we een rondje over de boerderij. We nemen een kijkje bij de konijnen en waar de kippen hun eitjes leggen en we kijken wat de koeien allemaal te eten krijgen. Ook nemen we een kijkje bij de pony’s die enorm van aandacht houden. Een fotomomentje op de tractor mag natuurlijk niet ontbreken. Na het spelen van een aantal boerderij spellen eindigen we het feestje bij mooi weer in de tuin en anders in onze mooie binnenruimte met de keuze uit frietjes met een snack of een broodje knakworst voor we weer naar huis gaan.

Boerderijfeestje

Leeftijd: vanaf 6 t/m 10 jaar
(minimaal 6, maximaal 10 kinderen)
Duur: ruim 3 uur
Prijs: € 20,- per kind

Meer informatie...

Dit kinderfeestje op de boerderij begint met uitpakken van de cadeautjes, limonade en boerencake of taart. Bij dit feestje nemen 2 teams het tegen elkaar op om door middel van spellen de beste boer/boerin te worden.  Bij elk spel zijn punten te behalen, het team met de meeste punten heeft gewonnen. Alle spellen zijn boerderij gerelateerd. Zo gaan we bijvoorbeeld o.a. aardappelen rooien, boeren laarzen race houden en melkfles gooien. We eindigen met de hooi stoelen dans. Een rondleiding over de boerderij en een fotomomentje op de tractor mag niet ontbreken! We eindigen het feestje bij mooi weer in de tuin en anders in onze mooie binnenruimte met de keuze uit frietjes met een snack of een broodje knakworst.

Ponyfeestje

Leeftijd: vanaf 6 t/m 10 jaar
(minimaal 6, maximaal 10 kinderen)
Duur: ruim 3 uur
Prijs: € 21,- per kind

Meer informatie...

Is het paard ook jouw lievelingsdier? Vier dan een uniek paardenfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes en de boerderij pony.

Dit kinderfeestje op de boerderij begint met uitpakken van de cadeautjes, limonade en boerencake of taart. Hierna volgt een korte rondleiding over de boerderij. Zo komen we als laatste uit bij de pony’s. Onze liefste pony van stal gaan we poetsen en kleuren. Wie kan haar het mooiste maken? Een fotomomentje met de pony mag natuurlijk niet ontbreken. We doen een paardenquiz en natuurlijk ook een ritje op de pony. Na de boerenstoelendans is het tijd voor het avondeten. Dit is bij mooi weer in de tuin en anders in onze mooie binnenruimte. Keuze uit frietjes met snack of een broodje knakworst.

Voor alle feestjes geldt

  • Onbeperkt ranja/koffie/thee voor de kinderen en de begeleiders.
  • Broodje knakworst of frietjes met snack inbegrepen. U heeft de keuze om het eten aan het begin of aan het eind van het feestje te doen.
  • Onze ontvangst ruimte kunnen wij voor u versieren maar u mag deze ook zelf komen versieren.
  • Waterijsje of zakje chips inbegrepen.
  • De jarige ontvangt aan het eind een leuke attentie.
  • Trek de kinderen kleding en schoeisel aan die vies mogen worden.
  • De kinderfeestjes kunnen geboekt worden van maart t/m oktober.
  • De kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag middag en zaterdag overdag. In overleg ook op andere dagen tijdens de schoolvakanties.
  • Wij gaan er vanuit dat er minimaal 1 en maximaal 2 volwassenen tijdens het feestje bij zijn om mee te begeleiden.
  • Alle feestjes bij ons op de boerderij zijn op eigen risico.

Boek nu uw kinderfeestje:

U kunt hier aangeven voor welk type feestje u belangstelling heeft. De aangegeven datum is onder voorbehoud! Wij nemen contact op om een definitive afspraak met u te maken.